Jobba hos oss

Vår skola kännetecknas av gemenskap och vilja till utveckling. Som medarbetare här får du möta och arbeta tillsammans med elever och kollegor från många olika länder.

Att möta och ta tillvara mångfalden är vår styrka. Hos oss får du använda din kreativitet för att anpassa undervisningen till varje barn, och göra den både lockande och omväxlande.

Dalhemsskolan är en av Helsingborgs stads skolor, våra drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor. I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Dalhemsskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

Så här tycker våra medarbetare om sitt arbete: